Info & Ligging

Crocantinos Genk

Al bijna zes jaar maken we de lekkerste broodjes met huisbereide belegsalades, heerlijke rauwkost,-en pasta salades en koude schotels. We hebben ook desserts en verse fruitsalades of een snelle hap zoals een lekker worstenbroodje of een croissant of koffiekoek. 

Wij gebruiken dagverse ingrediënten in onze broodjes en onze salades. Onze producten zijn allemaal huisbereid, met ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Wij bakken de hele dag door zodat enkel ovenverse broodjes gebruikt worden. 

We zijn gelegen op de Weg naar As in Genk, vlakbij het college en andere scholen. U kan in onze zaak gezellig komen lunchen of langskomen voor een broodje of salade. We beschikken over een ruime parking en in de zomer hebben we ook een terras. Bestellingen kunnen steeds door u worden afgehaald of geleverd worden door één van onze chauffeurs.

We leveren aan bedrijven en scholen vanaf 6 broodjes. Het uur en de plaats van levering dienen doorgegeven te worden bij de bestelling. De bestellingen worden bij levering betaald en op vraag ook op factuur gezet.

We zijn elke weekdag geopend van 8u tot 16u30. Op zaterdag en zondag zijn we gesloten.

Bestellen?

Bestellen kan online via deze website,  telefonisch, per fax of per email op This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Bestellingen dienen wel tijdig doorgegeven te worden zodat we ze ook op het door u gewenste tijdstip kunnen leveren. Gelieve minimum twee uur op voorhand uw bestelling door te geven.

vòòr 09u30u voor leveringen om 12u en vòòr 14u voor leveringen om 16u

Gelieve u te registreren op onze bestel-site indien u online wenst te bestellen. Dit vergemakkelijkt de bestel-procedure wanneer u de volgende keer een bestelling wilt plaatsen. 

Meetingbroodjes

Ontdek ons aanbod voor ontbijtvergaderingen, lunchmeetings, recepties, babyborrels, verjaar-, familie- of bedrijfsfeestjes...  U kan een gevarieerd assortiment aan broodjes laten samenstellen om uw klanten of gasten van een heerlijke lunch of hapje te voorzien. Gelieve contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.

Gratis Wifi

Indien u bij Crocantinos een broodje komt eten bieden we gratis wifi aan voor onze klanten. In onze zaak en op ons terras kunt u hiervan gebruik maken? Ideaal als u tijdens uw lunch even een mailtje wil sturen of iets wil opzoeken op internet.... 

Hieronder vindt u een duidelijk kaartje en eventuele routebeschrijving.

Houd onze Facebook-pagina in de gaten, voor de laatste nieuwtjes, acties of meldingen.

Adres

  • Weg naar As 168
    3600 Genk

 

Contact

  • Tel. 089/30.39.37
    Fax. 089/30.34.60
  • info(at)crocantinos.be

Openingsuren

Ma-Vr 8u00-16u30
   
Za-Zo gesloten

 

Volg ons